Johan Kleberg ny styrelseordförande för Ingrid

Leveransplattformen Ingrid har utsett Johan Kleberg, tidigare vd för Adlibris, till ny styrelseordförande. Den tidigare ordföranden Patric Blixt sitter kvar som styrelsemedlem.

Johan Kleberg har tidigare varit vd för C More och Adlibris. Han är styrelseordförande i Matsmart, driver Bookbinders Design och sitter i styrelsen för Hempty Balance och Petbuddy Group.

– Jag är glad att ägarna gett mig detta förtroende. Jag har varit delägare i Ingrid en tid, och har även arbetat nära tillsammans med teamet under min tid på Adlibris. Det är ett innovativt bolag med en stor vision och en helt unik produkt som har stora möjligheter att lyckas bli ett globalt varumärke inom e-handel. Jag ser fram emot att vara en aktiv del av bolagets utveckling, kommenterar Johan Kleberg, ny styrelseordförande för Ingrid.

– Med Johan Kleberg som styrelseordförande förbereder vi Ingrid för en kraftig framtida tillväxt. Johan är entreprenöriell, handlingskraftig och besitter lång erfarenhet från e-handel och tillväxtbolag. Han kommer att kunna bidra med mycket viktig kunskap i vår framtida resa, kommenterar Piotr Zaleski, vd och medgrundare av Ingrid.