Johan Nordström till Foodora

Foodora rekryterar Johan Nordström som affärsutvecklingschef.

Johan Nordström kommer närmast från Clas Ohlson där han var affärsområdeschef. Tidigare har han varit Nordenchef för Mister Spex, samt har haft betydande och ledande roller hos Magine TV och BCG.

Med rekryteringen fortsätter bolaget sin satsning för att ytterligare utveckla innovativa produkter och tjänster för både konsumenter och företag. I maj offentliggjorde bolaget att man utökar sina leveranstjänster från restauranger till vissa butiker som Pocketshop, Butterick´s och lokala blomsterhandlar – så kallad “q-handel”

– Jag är verkligen glad över att Johan ansluter till oss på Foodora. Vi vill driva innovation ännu snabbare och med sin gedigna erfarenhet och driv är Johan rätt person på rätt plats, kommenterar Hans Skruvfors vd Foodora Sverige

Foodora är en del av det globala företaget Delivery Hero Holding med säte i Berlin, Tyskland, och finns representerade i mer än 40 länder. Vi har idag över 4000 anslutna restauranger i Sverige som erbjuder utkörning och takeaway över hela landet. Hos oss arbetar närmare 1 500 personer med bland annat försäljning, marknadsföring, ekonomi, kundtjänst, logistik samt teknik/produktutveckling.