Jollyroom bygger gym på lagret

E-handlaren Jollyrom bygger ett personalgym på 400 kvm i anslutning till sin “Jollypark” på Hisingen, i samarbete med gymaktören Nordic Fighter.

Jollyroom Group AB är en ledande koncern inom näthandel för barn- och babyprodukter i Norden som drivs från Torslanda där man disponerar över 75 000 kvadratmeter lager och kontor. Totalt sysselsätter verksamheten 500 anställda, som nu även får tillgång till ett nybyggt personalgym.

– När vi började skissa på vårt nya lager i Torslanda kändes satsningen på ett komplett gym med allt ifrån löpband och viktmaskiner till funktionell träning helt rätt för oss. Valet föll på Nordic Fighter då de hjälpte oss att planera upp lokalen i ett 3D-program samt kunde leverera både på pris och kvalitet. Att vi dessutom kunde få se och testa alla produkter innan köp gjorde affären självklar, kommenterar Ole Sauar, vd och grundare av Jollyroom i ett pressmeddelande.

Personalgymmet står klart, men i och med rådande situation gällande coronaviruset följer Jollyroom folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hemarbete.