Leveriet öppnar i Farsta

Farsta Centrum är näst på tur när paketombudet Leveriet växer. Leveriet är en innovativ lösning för paketutlämning i ombonade butiksmiljöer med provrum, återvinning och serviceinriktad personalstyrka. Bakom satsningen står fastighetsbolaget Atrium Ljungberg.

Den 20 februari öppnar Leveriet i Farsta Centrum och blir därmed den fjärde enheten i Sverige. Leveriet är ett innovativt paketombud där man enkelt kan hämta och skicka paket, med hög service, generösa öppettider och tilläggstjänster som provrum, paketinslagning och återvinning av otympligt emballage. Ambitionen är att göra e-handelns slutdestination till en positiv och serviceinriktad plats.

– Vi är mycket glada över att Leveriet öppnar i Farsta Centrum. Leveriet har visat på mycket hög kundnöjdhet och vi ser att det tillför något extra i form av service och upplevelse till våra platser, kommenterar Mattias Celinder, affärsområdeschef på Atrium Ljungberg.

För ett år sedan lanserades konceptet av fastighetsbolaget Atrium Ljungberg. Först ut var Leveriet i Sickla i Stockholm och Mobilia i Malmö. Nu finns också Leveriet i Gränbystaden i Uppsala och snart även i Farsta Centrum.

Leveriet fungerar även som en logistikhubb för e-handlare och andra aktörer som behöver ett så kallat utskjutet lager. På Leveriet erbjuds även e-handelsaktörer möjligheten att visa upp sina produkter i fysisk miljö, för att kunna skapa personlig kontakt med sina kunder.

– Med Leveriet vill vi vara med och driva utvecklingen där e-handeln och den fysiska handeln integreras. Det ger oss också möjlighet att testa och utveckla helt nya tjänster, fortsätter Mattias Celinder.