Logicenters fyller Torsviksfastighet

Nu står det klart att spelföretaget Thunderful Group hyr 25 000 kvm yta i Logicenters nya logistikfastighet på Torsvik, Jönköping. Därmed är hela den 45 400 kvm stora fastigheten uthyrd.

Fastigheten på Torsvik, Jönköping, började byggas på spekulation under våren 2020 och gällde då 32 400 kvm. Under våren 2021 stod fastigheten redo för inflyttning och den består av totalt 45 400 kvm uthyrningsbar yta.

Det nordiska spelföretaget Thunderful Group AB hyr sedan tidigare 15 000 kvm på adressen, Möbelvägen 5, och har nu beslutat att hyra all kvarvarande yta. Därmed fyller de fastigheten som en av tre hyresgäster.

– Vi ser fram emot att utöka ytan i vår nya lokal i Torsvik. Anläggningen ligger i ett perfekt läge för oss och kommer att bidra till vår tillväxtresa och säkerställa våra höga logistiska krav. Vi vill tacka Logicenters för ett gott samarbete, kommenterar Brjann Sigurgeirsson, vd för Thunderful Group.

Fastigheten är centralt belägen i Torsvik industriområde, strax söder om Jönköping, med goda kommunikationer inom Norden delvis tack vare E4an. Ett stort fokus i utvecklingen av fastigheten har varit energieffektivisering samt att uppnå miljöcertifieringen GreenBuilding. För att minska byggnadens energiförbrukning kommer fastigheten även ha ett rörelsestyrt LED-belysningssystem.