Vinden hyr av Logicenters i Brunna

Vinden AB, som erbjuder lageryta åt privatpersoner hyr in sig på 10 850 kvm i Logicenters spekulationsbyggda fastighet på totalt 35 000 kvm som är under uppförande på Mätarvägen 31 i Brunna. Fastigheten ska stå klar hösten 2022.

Vinden AB blir första hyresgäst i Logicenters spekulationsbygge i Brunna, på totalt 35 000, som ska stå klart hösten 2022.

– Vi ser fram emot att flytta in i en lokal som är anpassad efter vår verksamhet. Vi ser stor potential i Brunna och dess strategiska fördelar som regionen har att erbjuda. Dessutom tror vi att den här platsen kommer bli en viktig del av vår fortsatta utveckling och vår ambition att kunna erbjuda mer effektiv och modern förvaring till våra kunder de kommande åren, kommenterar Stefan Ekström, operativ chef på Vinden.

Brunna är ett populärt logistikläge för verksamheter som behöver vara konsumentnära, som e-handel. I Logicenters fastigheter i området huserar redan aktörer som Zalando, Systembolaget och Autoglas.

– Det är mycket glädjande att vi nu tecknat ett avtal med Vinden. Brunna är en väletablerad logistikpark som erbjuder geografiska fördelar och ett perfekt läge för de som vill bedriva modern logistik. Med möjlighet till smidiga transporter, närhet till såväl viktiga vägar som Stockholm är vi säkra på att Vinden kommer trivas i sina nya lokaler och ser fram emot att få vara en del av deras resa, kommenterar Victoria Ödmark, commercial manager på Logicenters, i ett pressmeddelande.

Logistikanläggningen ska stå klar för inflyttning under kvartal tre 2022, och kommer att miljöcertifieras enligt Breeam.