Logicenters rekryterar ny utvecklingschef i Norge

Jacob Sandberg Gjems-Onstad tillträder som utvecklingschef för logistikfastighetsbolaget Logicenters norska verksamhet. I sin nya roll kommer han bl a arbeta med att identifiera mark för nyutvecklingsprojekt.

Rekryteringen görs för att stötta bolagets tillväxt i Norge och för att möta en ökande efterfrågan på egenutvecklade produkter och build to suite-lösningar. Jacob Sandberg Gjems-Onstad har gedigen erfarenhet från liknande roller och kommer närmast från Bulk Industrial Real Estate AS där han arbetade med just utveckling och genomförande av logistikprojekt.

– Pandemin har drivit på efterfrågan av moderna och flexibla logistiklokaler och Jacob blir med sin långa erfarenhet av utveckling inom segmentet ett fantastiskt tillskott till vårt team, kommenterar Eva Sterner, utvecklingschef på Logicenters.

Rollen som utvecklingschef i Norge innebär att han kommer hålla en nära dialog med kommunerna gällande detaljplaner och bygglov för att sedan kunna identifiera mark för nyutvecklingsprojekt och ansvara för upphandling.

– Jag ser fram emot att få bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med teamet i Norge där vi fortsätter att erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster moderna och hållbara logistikanläggningar, kommenterar Jacob Sandberg Gjems-Onstad.