Marcus Wigren till Pindeliver

Marcus Wigren, tidigare partneransvarig på Logtrade Technology, går till Pindeliver där han kommer ha samma roll. “Marcus Wigren blir en nyckelspelare för vår fortsatta utveckling mot att erbjuda marknadens bästa leveransplattform” skriver Pindeliver i ett pressmeddelande.

Pindeliver har anställt Marcus Wigren, som senast kommer från rollen som partneransvarig på Logtrade Technology. Marcus kommer att arbeta som partneransvarig för Pindeliver och ansvara för kopplingar mellan bolagets leveransplattform och bland annat Microsoft Dynamics där han har mer än 20 års erfarenhet.

– Pindeliver är ett företag som jag med stor entusiasm har följt de senaste åren och jag ser med stor ödmjukhet och förväntan fram emot att få bli en del av teamet. Det ska bli otroligt roligt att lära mig mer och jag ser fram emot att fortsätta utveckla en fantastisk tjänst, kommenterar Marcus Wigren.

Pindeliver hade en stark tillväxt under 2020 och såg en kraftigt ökad efterfrågan på leveransplattformen från både befintliga och nya kundsegment vilket skapat ett behov av att förstärka teamet ytterligare.

– Vi är oerhört glada att Marcus väljer att ansluta sig till vårt team. Med hans gedigna erfarenhet, kompetens och nätverk inom logistik och IT-lösningar skapar vi nya möjligheter och tar nästa steg i vår tillväxtresa, kommenterar Patrik Thelandersson, vd Pindeliver.

Marcus påbörjar sin tjänst efter sommaren.