Foodora sänker leveranstiden till 15 min

– Tiden att behöva vänta in sina veckoinköp av matkassar en eller två dagar är förbi, säger Hans Skruvfors, vd på Foodora, som nu sänker leveranstiden från sina plocklager från 30 till 15 minuter.

Foodora levererar lagad mat från restauranger, är leveranspartner till ett antal butiker, och har ett eget sortiment av dagligvaror i sina centrala plocklager. Nu höjer man servicenivån till kunderna ytterligare, genom att sänka leveranstiden till 15 minuter från sina centrala plocklager “Foodora markets”

– Vi kan leverera i stort sett vad som helst under 30 minuter. Svenskarna vill ha snabb leverans av dagligvaror, nu ser vi till att ordna det så de får inköp av dagligvaror ännu snabbare. Vi har infrastrukturen redo och den är vässad, kommenterar Hans Skruvfors, vd Foodora och fortsätter;

– Vi såg redan innan pandemin att behovet av snabba hemleveranser ökade och såg därför till att optimera vår affärsmodell för att passa behoven i realtid. Tiden att behöva vänta in sina veckoinköp av matkassar en eller två dagar är förbi. Från 15 minuters leveranstid är den nya normen enligt mig.