Newsec rekryterar Anita Simaza

Med en lång bakgrund inom logistik och fastighetsvärdering kliver Anita Simaza in i rollen som segmentsansvarig för logistik och industri i företagets rådgivningsverksamhet.

Anita Simaza har sedan 2011 specialiserat sig på logistiksegmentet med ett paneuropeiskt perspektiv. Nu ansluter hon till Newsec som segmentsansvarig för logistik och industri inom Newsecs rådgivningsverksamhet. Hon kommer vara baserad i Amsterdam och arbeta på konsultbasis.

– Eftersom logistik är det mest gränslösa tillgångsslaget och Norden är den tredje största marknaden i Europa efter Storbritannien och Tyskland ser jag väldigt mycket fram emot att bidra med min internationella erfarenhet och samarbeta med team från alla marknader och affärsområden, kommenterar Anita Simaza.

Hon är en MRICS-auktoriserad värderare utbildad i fastighetsaffärer vid Oxford Brookes University och kommer närmast från rollen som segmentsansvarig för logistik och industri i Europa för BNP Paribas Real Estate. Innan det var hon chef för europeiska värderingar på Prologis.

– Anita Simaza är en mycket kompetent och dedikerad person. Med sin spetskompetens och gedigna erfarenhet inom logistik kommer Anita att vara ett utmärkt tillskott i att ytterligare stärka vårt erbjudande inom fastighetsrådgivning till stora internationella investerare och globala hyresgäster, kommenterar Max Barclay, Nordenchef för Newsecs rådgivningsverksamhet.