NTEX anställer erfaren försäljningschef

Transport- och logistikbolaget NTEX har nyligen anställt Anna Grönstad-Karlsson som försäljningschef i Sverige. Anna har över 30 års erfarenhet inom transportbranschen, varav de senaste tio åren som försäljningschef på DSV, Panalpina och Maersk.

Anna Grönstad-Karlsson kommer som försäljningschef för Sverige ansvara för såväl inrikes- som utrikesmarknaden.

– I grund och botten brinner jag verkligen för att träffa kunder och göra affärer. Genom min erfarenhet har jag lärt mig vikten av att skapa team-känsla och att jobba tillsammans med mina säljteam. Det skapar en förståelse för både framgång och förbättringspotential, kommenterar Anna Grönstad-Karlsson, försäljningschef på NTEX i Svergie.

Hon började sin karriär inom transportbranschen 1992 på dåvarande Sealand, som sedan blev en del av Maersk. Sedan dess har hon jobbat med allt från projektlast på det japanska speditionsföretaget NYK till att ha varit kommersiell chef på CMA-CGM och försäljningschef för både Panalpina och DSV. Senast var hon tillbaka på Maersk som försäljningschef.

I sin nya roll på NTEX rapporterar Anna till Tobias Rindevall, Sales Director för NTEX Group.

– Vi är väldigt glada att välkomna Anna till oss på NTEX. Med hennes gedigna erfarenhet ser vi fram emot att ta ännu ett steg i att stärka vår position på den svenska marknaden, kommenterar Tobias Rindevall.