NTEX expanderar i Storbritannien

Svenska speditions- och logistikföretaget NTEX fortsätter sin expansionsresa i Storbritannien. Den 2 januari öppnade företaget ett nytt kontor i Nottingham, det femte i landet.

NTEX har sitt brittiska huvudkontor i Immingham, England, där de har kontor i London och Bristol. I Skottland har företaget kontor i Glasgow. Nu öppnar företaget sitt femte kontor i det logistiskt centrala Nottingham och tar sikte på ytterligare tillväxt.

– Nottingham är en strategiskt viktig plats mitt i Storbritannien och med lokal representation kan vi nu erbjuda kunderna ett ännu effektivare och bredare utbud av tjänster från, till och inom Storbritannien, kommenterar Thomas Ström, vd för NTEX.

Med kontoret i Nottingham vill företaget utöka både de brittiska transportera och sin europeiska vägfrakt samt järnvägs-, sjö- och flygfrakt inom Europa.

– Förutom att ge kunderna en lokal kontakt i Nottingham och fortsätta dela vårt värde i tjänsten, siktar vi på att växa med både nya kunder och medarbetare. Det finns många nya affärer att hitta i den här delen av landet och vi bör se en snabb tillväxt inom 2023, kommenterar Rhys Hughes, filialchef NTEX Nottingham.