NTEX rekryterar och tar sikte på Europa

Företaget har rekryterat flera nya medarbetare med spetskompetens och erfarenhet av branschen till ett nytt kontor i Malmö. Utöver att utveckla den svenska marknaden tar de också sikte på Europa.

Transport- och logistikföretaget NTEX har rekryterat flera nya medarbetare som ska flytta in i ett nytt kontor i Malmö. Den nya etableringen ska komplettera företagets anläggning i Malmö och bidra till utvecklingen av den svenska verksamheten. De första nyrekryteringarna som ska flytta in i det nya kontoret är Stefan Lendenfelt, Fredrik Casagrande, Philip Galatone och Gabriela Jerad. Samtliga har flera års erfarenhet av transportsektorn.

Förutom det nya kontoret i Malmö tar företaget nu även sikte på den europeiska kontinenten. Med nya strategiskt placerade kontor och lager och terminaler vid dominerande färjelägen vill de skapa ett nätverk som kan tillhandahålla helhetslösningar som kan frakta alla typer av gods snabbt och flexibelt.

– Detta ligger helt i linje med att fortsätta vara en av de ledande transport- och logistikföretagen i vårt marknadssegment. En position som uppnåtts genom en konsekvent satsning på kundanpassning, flexibilitet och utveckling, kommenterar NTEX vd och grundare Thomas Ström.

Nyrekryterade Stefan Lendenfelt kommer arbeta med utveckling, med fokus på att hjälpa bolaget växa vidare i Europa.

– Ett första steg i vår fortsatta utveckling är en egen etablering i Österrike, i närheten av Wien, som jag anser vara ”hjärtat av Europa”, kommenterar Stefan Lendenfelt.