Premo levererar till Iboxen

Premo – morgontidningarnas distributionsföretag i Stockholmsregionen, blir andre transportör in efter Best Transport att leverera till Iboxens paketboxnätverk.

Premo når idag två miljoner stockholmare med sina hemleveranser som levereras med morgontidningen. Nu tecknar man avtal med Iboxen för att kunna leverera till deras planerade boxnätverk.

“Med leveransboxar utställda på många ställen i Stockholm får Premos kunder tillgång till ännu fler hållbara leveranslösningar”, skriver Premo i ett pressmeddelande.

– Avtalet med iBoxen stärker vårt erbjudande och position på marknaden. Det skyndar på utvecklingen för hur stockholmarna kan ta emot paketleveranser på ett bra sätt. Iboxen är ett framtidsföretag, kommenterar Ricard Bring Tellander, försäljnings- och marknadschef på Premo.

– Vi mycket glada att Premo valt att teckna avtal med iBoxen, våra transportneutrala paketboxar som är tillgängliga 7/24 är ett perfekt komplement till Premos övriga tjänster, som även erbjuder deras kunder ett bekvämt leveransalternativ, kommenterar Anders Holm CCO/co-founder iBoxen.