Ny affärsområdeschef till EAB Portar

EAB Portar har utvecklat, tillverkat och monterat skräddarsydda portar sedan tidigt 70-tal. Det senaste året har de sett en ökande efterfrågan och har tagit viktiga marknadsandelar. För att stärka organisationen tillträder Kajsa Andersson som ny affärsområdeschef.

Kajsa Andersson kommer närmast från Mondelez i Stockholm, där hon de senaste åren haft uppdrag inom logistik, planering och försäljning. Nu har flyttlasset gått från huvudstaden tillbaka till den hembygd där hon är född och uppvuxen, Smålandsstenar. Hon tillträder som affärsområdeschef den 22 februari.

Kajsa Andersson återvänder till Smålandsstenar som affärsområdeschef för EAB Portar. Foto EAB.

– Det är med ödmjukhet och stor förväntan som jag tar mig an det här uppdraget. Mattias och portteamet gör ett fantastiskt arbete, vilket blir tydligt genom avdelningens utvecklingskurva, och jag ser verkligen fram emot att lära känna och jobba tillsammans med ett så starkt team. Tillsammans med funktioner inom bland annat försäljning, konstruktion, produktion och montage kan vi vidareutveckla portkonceptet ytterligare, kommenterar Kajsa Andersson.

Mattias Mårtensson lämnar rollen som affärsområdeschef för avdelningen och kommer i sin nya roll att fokusera på det han brinner för mest: kontakten med kunden och vidareutveckling av produkterna.

– Jag lämnar varmt över stafettpinnen för portavdelningen till Kajsa, som jag ser som klippt och skuren för uppdraget. Med sin tidigare erfarenhet från olika roller inom konsumentinriktade branscher kan hon utveckla avdelningen och våra produkter utifrån ett nytt perspektiv. Själv ser jag verkligen fram emot att kunna fokusera på en närmre och tätare dialog med våra kunder och på så sätt också kunna utveckla vårt erbjudande, kommenterar Mattias Mårtensson.