Ny analyschef på Colliers

Mikael Söderlundh blir ny Head of Research i Norden och Parter på fastighetsrådgivaren Colliers. Han har tidigare haft samma roll på fastighetsrådgivaren Pangea, som köptes upp av Colliers i början av december. Karin Witalis fortsätter som Head of Research för Colliers Sverige.

Karin Witalis. Foto Colliers

Colliers köp av Pangea genomfördes den 2 december och organisationerna har slagits samman. Sammanslagningen innebär att Pangeas team blivit en del av Colliers nordiska organisation.

En av dem som fått en ny roll i Colliers är Pangeas tidigare analyschef Mikael Söderlundh. Han blir ny Head of Reseach för Norden och Partner på Colliers.

Karin Witalis fortsätter som Head of Research på Colliers i Sverige, och de båda kommer att jobba tillsammans kring analysarbetet.

– Jag kommer att fortsätta att fokusera på den svenska marknaden, men inte isolerat, utan hela tiden ur ett Europeiskt perspektiv, säger Karin Witalis.

Colliers släppte nyligen sin årliga Logistikrapport, som ger en överblick av marknaden för lager och logistikfastigheter i Sverige. Årets rapport har titeln “Stay Cool” med ett extra fokus på kyllager.