Ny chef för Stena Lines Danmarkslinjer

Stena Lines Danmarksverksamhet har fått en ny chef – Christina Bromander har utsetts till Trade Director och tar över ansvaret för rederiets två danska linjer Göteborg-Fredrikshamn och Halmstad-Grenå.

Christina Bromander har redan goda kunskaper om den danska verksamheten, då hon kommer direkt från en position som ansvarig för försäljning och service ombord på de dansk-svenska linjerna.

I sin nya tjänst kommer Christina Bromander att arbeta för att stärka Stena Lines position mellan Danmark och Sverige och vidareutveckla sträckan Göteborg-Fredrikshamn, som trafikeras av de tre färjorna Stena Danica, Stena Jutlandica och Stena Vinga, samt linjen Halmstad-Grenå, som trafikeras av Stena Nautica.  Stena Line har just inlett ett långsiktigt samarbete med Grenå hamn som säkerställer färjeförbindelsen fram till 2034.  

– Jag är oerhört glad att vi kan välkomna Christina som Trade Director för vår Danmarkstrafik – hon passar perfekt in i laget. Hon är en resultatorienterad och värdebaserad ledare med rätt mix av kompetens och erfarenhet.  Jag är övertygad om att hon kommer att styra vår danska verksamhet mot fortsatt tillväxt, kommenterar Elisabeth Lönne, marknadschef på Stena Line.