Ny hubb för Instabox hos Corem i Jönköping

Corem välkomnar Instabox till fastigheten Öskaret 16 i Jönköping. Instabox kommer att hyra 2 400 kvm på ett fyraårigt avtal och med tillträde den 1 augusti 2020.

– Vi är glada över att etablera oss i Jönköping som har ett utmärkt logistikläge. Vi behöver vara där våra kunder finns, både nätbutikernas lagerverksamhet och konsumenterna. Då passar Jönköping väldigt bra och vi har en ambitiös plan för fortsatt expansion i regionen,  kommenterar Christian Karlander, Sverigechef på Instabox.

Fastigheten Öskaret 16 omfattar 8 400 kvm och ligger i industriområdet Haga i korsningen mellan E4 och E40 söder om Jönköping. Corem äger 16 fastigheter med cirka 50 000 kvm uthyrbar yta i närområdet.

– Vi hälsar Instabox varmt välkomna som hyresgäst och ser fram emot ett gott och långt samarbete. Vi tror på nya lösningar inom logistiksektorn och Instabox är en av de som ligger i framkant. Jönköping är en av våra prioriterade orter och vi delar Instabox syn på det goda logistikläget. Både Haga och det närliggande Ljungarum, där vi äger ett flertal fastigheter, är områden som passar väldigt bra för citynära logistik, kommenterar Eva Landén, vd för Corem Property Group.