Nytt nummer ute nu!

Idag släpps Dagens Logistiks första nummer för i år – missa inte chansen att fördjupa dig inom ämnen som global försörjning, logistikfastigheter, logistiklägen, last mile, transport-tech, elektrifiering och e-handelslogistik.

I vårt senaste nummer berättar Andreas Ekberg på Infrahubs om likheterna mellan att bygga logistik och att driva e-handel. Vi imponeras av svenska startups inom logistik och transport, kollar in Coops jättebygge i Eskilstuna och besöker livsmedelsklustret i Bjuv.

Missa inte att fördjupa dig inom områden som global försörjning, logistikfastigheter, logistiklägen, last mile, transport-tech, elektrifiering och e-handelslogistik.

Det här är första numret av Dagens Logistiks magasin för i år, och ett fullmatat nummer om global försörjning, logistikfastigheter, last mile, e-handel och logistiklägen. 

Dagens Logistik riktar sig till verksamma inom logistikbranschen med de viktigaste nyheterna och trenderna att hålla koll på just nu.  Dagens Logistik finns även  som dagligen uppdaterad nyhetswebb: dagenslogistik.se, och som nyhetsbrev.