Optilon Supply Chain Conference 2023: From Boring to Boardroom

Den 7 september arrangerar Optilon sin konferens “Optilon Supply Chain Conference 2023” i Stockholm, på SPACE Arena. Bland talarna finns bl a Christina Boutrup, affärsjournalist och Kina-analytiker och Jesper Metz, som leder Supply Chain Analytics & Modelling-teamet på H&M.

Temat för Optilons välbesökta supply chain-konferens är i år “From Boring to Boardroom”, och syftar till att belysa transformationen av försörjningskedjan, som gått från en operativ fråga till en avgörande fråga som allt oftare diskuteras på styrelsenivå hos företagen. De senaste globala händelserna visar hur viktig försörjningskedjan är för affärsverksamheten. Företag som ser och utnyttjar möjligheterna som presenteras i denna nya era för försörjningskedjan kan uppnå betydande konkurrensfördelar nu och i framtiden.

Optilon Supply Chain Conference 2023 bjuder på kunskap, inspiration och möjligheten att nätverka och diskutera med andra beslutsfattare inom supply chain. Deltagarna kommer få insikter i de senaste trenderna, teknologierna och innovativa supply chain-lösningar.

Christina Boutrup. Foto Klara Eriksson.

– Vi är glada över att samla ledande yrkesverksamma inom supply chain och att utforska den nya eran tillsammans, säger Richard Barkevall. Vårt mål är att ge deltagarna verktyg och insikter de behöver för att optimera sin supply chain, förbättra effektiviteten och kunna öka sin konkurrensfördel vd för Optilon i ett pressmeddelande.

Några av föreläsarna under detta event är Christina Boutrup, en affärsjournalist, ledande Kina-analytiker och thought leader, som tidigare arbetat för danska TV2 och som besökt konferensen tidigare – läs ett referat här.

Hon kommer att dela med sig av sina insikter om framtidens handel och hur Kina formar den. David Ståhlberg, en dynamisk ledare och rådgivare, kommer att ge handfasta tips om hur man kontinuerligt kan förnya sig och anpassa sig till den accelererande förändringstakten. David nominerades till Årets Ledarskapsföreläsare 2022 och Årets Föreläsare 2019. Jesper Metz, som leder Supply Chain Analytics & Modelling-teamet på H&M, kommer att dela med sig av hur Supply Chain Analytics kan skapa klarhet och optimering.