PR Home flyttar in i Viaredslager

​​Colliers har agerat rådgivare vid uthyrningen av 4 000 kvm lager och kontor på Vevgatan 1 i Borås, som SpaceRenter hyr ut.

Det är belysningsföretaget ​PR Home samt heminredningsföretaget ​Svanefors of Sweden som tecknat ett 6-årigt avtal och flyttar in i lokalerna där de kommer att ha sin designavdelning samt lager.

PR Home designar, tillverkar och säljer hembelysning och Svanefors of Sweden designar, tillverkar och säljer hemtextil. Övriga hyresgäster i fastigheten är bl.a Oscar Jacobsson, Audiovision och Sumnerv AB.

– Som ett led i vår fortsatta expansion är vi glada att flytta in i ett större lager som ett komplement till vårt befintliga huvudlager. Detta ger oss bra möjligheter att utveckla våra företag vidare mot en spännande framtid, kommenterar Lars Bonander, PR Home.

Hyresvärd är ​SpaceRenter som är ett fastighetsbolag som erbjuder lokaler med inbyggd hållbarhetsfilosofi och lösningar som kan justeras efter hyresgästens egen affärsutveckling.

I den moderna fastigheten på Vevgatan 1 finns idag ca 4 500 kvm ​vakant.

– Vi ser mycket fram emot vårt samarbete med PR Home när både belysningföretaget och varumärket Svanefors nu flyttar in i fastigheten. Det är med spänning vi ser företagens framfart på marknaden och vi är stolta över att få möjligheten att leverera effektiva lagerytor till dem, kommenterar Sofia Sandgren, SpaceRenter.