Predrag Djukanovic ny försäljningschef på Swisslog

Predrag Djukanovic förstärker automationsleverantören Swisslogs nordiska försäljningsorganisation som försäljningschef. Han kommer senast från Dematic, från en liknande roll.

Predrag Djukanovic väg in i logistikautomation började med en praktikplats på ett företag som sålde förpackningsmaskiner, vilket så småningom ledde honom vidare till logistik- och automationbranschen.

– Sedan länge har jag känt till Swisslog mycket väl. Företaget har ett väldigt gott rykte på marknaden, gör bra ifrån sig i sina projekt och tar ansvar för att leverera verkligt hög kvalitet. Därför kändes det hedrande när jag fick frågan om att anta rollen som Sales Manager på Swisslog Norden, kommenterar Predrag Djukanovic.

Han har en lång erfarenhet från intralogistik- och automationsbranschen och kommer senast från Dematic, där han arbetade två år som försäljningschef, och innan dess från automationsleverantören Knapp, där han arbetade i 14 år i olika säljande och ledande roller.

– Automation och intralogistik är en enormt spännande bransch som just nu utvecklas snabbt. Projekten är ofta varierade och ingen utmaning liknar en annan. Jag tycker mycket om att i samarbete med kunder och medarbetare knåda frama de bästa möjliga lösningarna.

På Swisslog kommer Predrag Djukanovic i första hand arbeta i Sverige och Danmark.