ROC Properties rekryterar från Newsec

Kilenkrysset och Bockasjös nya logistikfastighetsbolag ROC Properties rekryterar Cecilia Löwgren som ny CFO med start 7 April 2022. Cecilia kommer senast från Newsec.

Kilenkrysset och ägarbolagen bakom Bockasjö grundade i december 2021 logistikfastighetsbolaget ROC Properties AB, med Karl Persson från Cushman & Wakefield på vd-posten. Bolagets fokus ligger på långsiktig förvaltning och väntas äga fastigheter för fyra miljarder kronor 2023, med målet är att börsnotera inom två år.

Nu rekryterar ROC Properties Cecilia Löwgren som CFO. De senaste sex åren har Cecilia fokuserat på fastigheter och ekonomisk förvaltning på Newsec Property Asset Management, senast i rollen som Business Area Manager, och hon är även auktoriserad revisor med femton års erfarenhet från revisionsbyrån PwC.

– Det känns väldigt roligt att välkomna Cecilia, både som person och kompetensmässigt. Vi kommer nu att kunna fullfölja och accelerera vår tillväxtstrategi ytterligare, säger Karl Persson, vd ROC Properties, i ett pressmeddelande.

I samband med rekryteringen av Cecilia fortsätter ROC Properties tillväxtstrategin och målet att introducera ROC Properties på börsen.

– Det ska bli fantastiskt roligt, fastigheter är en spännande bransch. Jag ser framemot att få vara med att driva och utveckla ROC Properties på sin resa mot börsen, kommenterar Cecilia Löwgren.