Roger Carlelycke blir affärsutvecklingschef på LC

Entreprenad- och projektutvecklingsföretaget Logistic Contractor AB har utsett Roger Carlelycke till ny affärsutvecklingschef för den svenska verksamheten. Jonas Reinsjö efterträder som affärsutvecklare.

Roger Carlelycke kom till LC som affärsutvecklare i mars. Han kom då från en liknande tjänst hos den konkurrerande logistikfastighetsutvecklaren Bockasjö, som i sin tur knyckt två medarbetare från LC. Nu har företaget utsett honom till ny affärsutvecklingschef för verksamheten i Sverige.

– Affärsutvecklingschefen har en nyckelroll i företaget och under den rekryteringsprocess som varit har vi kunnat konstatera att Rogers kompetens och branscherfarenhet står sig väl mot övriga kandidater. Tack vare att vi har kunnat landa i en intern rekrytering får vi också, i den intensiva fas vi befinner oss i, värdefull kontinuitet i verksamheten, kommenterar Benn Karlberg, vd för Logistics Contractor.

Företaget har också rekryterat Jonas Reinsjö som ny affärsutvecklare. Jonas har arbetat många år i branschen, bland annat som fastighetsförvaltare på Siba Fastigheter och som etableringsansvarig på Netonnet. Han tillträder sin tjänst den 1 december.