Roger Carlelycke ny affärsutvecklare på LC

Logistic Contractor förstärker sin organisation med en ny affärsutvecklare, Roger Carlelycke. Han kommer närmast från Bockasjö där han arbetat i tio år med projektledning och affärsutveckling av stora logistikfastigheter. Roger Carlelycke tillträder tjänsten den 1 mars.

– Med sin gedigna bakgrund inom logistikbranschen har han ingående kunskap om vår affär och får en viktig roll i Logistic Contractors fortsatta tillväxtresa, kommenterar Benn Karlberg, vd för LC.

Företaget, som ingår i Wästbygg Gruppen, har haft en stabil utvecklingskurva under flera år. 2020 uppgick bolagets intäkter till 1,8 miljarder kronor, vilket är en fördubbling sedan 2016. Med rekryteringen vill de förstärka organisationen.

– Under alla mina år på Bockasjö har jag förstås följt Logistic Contractors framgång på marknaden och alltid uppfattat företaget som framåt och nytänkande. Därför ser jag nu fram emot att få ingå i den organisationen. Extra intressant ska det bli att få verka i en börsnoterad miljö, kommenterar Roger Carlelycke.