Ruben Krantz till Logicenters

Logicenters rekryterar Ruben Krantz som Commercial Manager för Logicenters i Norge. Krantz har en gedigen erfarenhet av logistikbranschen och kommer senast från rollen som Director Business Development på Colliers.

Genom både markköp och nyutvecklingar i Vestby, strax utanför Oslo, har logistikfastighetsaktören Logicenters utökat sin närvaro i Norge rejält under 2020. För att stötta den framtida tillväxten rekryterar nu logistikfastighetsaktören en Commercial Manager till verksamheten i Norge: Ruben Krantz.
– Det här är en rekrytering vi verkligen är nöjda med. Ruben besitter en värdefull erfarenhet från branschen, ett brett nätverk och en god förståelse för vad våra kunder värdesätter. Logicenters befinner sig i en stark tillväxtfas, inte minst i Norge, och Ruben blir en viktig kugge i verksamhetens vidare satsningar, kommenterar Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Ruben Krantz kommer senast från rollen som Director Business Development på Colliers och var innan dess Krantz Business Developer på Malling & Co Markets. Nu blir han en nyckelperson i Logicenters team som ska leda logistikfastighetsaktörens vidare satsningar i Norge.