Speed tillsätter ny affärsutvecklingschef

Tredjepartslogistikern Speed har utsett Johan Appelkvist som ny affärsutvecklingschef. Johan kommer fokusera på både nya affärer och utveckling av befintliga kundrelationer. Han tar plats i företagets ledningsgrupp.

Johan Appelkvist har arbetat inom logistikbranschen i många år och på flera olika positioner. Han kommer närmast från rollen som logistikchef på Logistikpartner, efter många år på DHL.

Johan Appelkvist, affärsutvecklingschef på Speed. Foto Speed.

– Jag är mycket nöjd över att kunna hälsa Johan välkommen till Speed. Han har en bred erfarenhet som blir ett välkommet tillskott i vår verksamhet. Våra kunder blir allt fler och efterfrågan på våra logistiktjänster ökar stadigt. Med Johan ombord har vi rätt förutsättningar för att möta denna, kommenterar Mats Johnson, vd för Speed.

– Det är fantastiskt kul att vara en del av Speed-gänget. Speed är ett spännande bolag och jag ser otroligt positivt på företaget och vår plan framåt, både ur ett tillväxtperspektiv men även från en hållbarhetsmässig aspekt. Just det utpräglade fokuset på hållbart företagande känns helt rätt och något som kunder efterfrågar mer och mer. Här ser jag fram emot att hitta ytterligare möjligheter för logistik att bli än mer hållbart, kommenterar Johan Appelkvist, ny affärsutvecklingschef på Speed.