Två nya hyresgäster till Castellums lokaler i Brunna, Kungsängen

Bilverkstadskedjan Mekonomen och e-handlaren Home Furnishing Nordic AB är nya hyresgäster i Castellums moderna och nyligen färdigställda fastighet på Mätarvägen 9 i Brunna, Kungsängen.

Tillsammans hyr de en yta om ca 3 400 kvm av fastighetens totala 8 500 kvm.

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och är en del av Bygghemma Group, där onlinebutiker som bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot ingår.

– Lokalen som Castellum erbjöd oss kommer anpassas för just vår verksamhet, har smarta logistiklösningar samt ett fördelaktigt geografiskt läge. Tack vare den nya lokalen, kan vi ytterligare skala upp vårt eget framgångsrika distributionsnät där vi levererar direkt till slutkund i så kallade last-mile leveranser, kommneterar Christian Eriksson, vd på Home Furnishing Nordic AB.

Lokalerna på Mätarvägen 9 ligger i ett modernt och snabbt växande företagsområde med nära anslutning till E18 och E4.

– Flera stora bolag har redan etablerat sig i området och vi är glada att fler och fler upptäcker den potential som finns i Brunna med de snabba distributionsvägarna. Vi har nu signerat sex avtal i vår miljöklassade fastighet och vi märker att det finns ett stort intresse för våra lokaler, kommenterar Martin Bjöörn, vd för Castellum Region Stockholm-Norr.