Unique Cosmetics till Västberga

Corem välkomnar Unique Cosmetics Sweden AB till verksamhetsanpassad produktionslokal i Västberga, Stockholm, om cirka 2 200 kvm.

Unique Cosmetics, som tillverkar hår- och hudvårdsprodukter för hotell och detaljhandeln, har flyttat in i fastigheten Dagskiftet 2 i Västberga, som konverterats från lagerlokal till produktionslokal. Corem har ett 7-årigt avtal med Unique Cosmetics.

– Vi är glada över förtroendet från Unique Cosmetics. Genom nära samarbete har vi tillsammans omvandlat en äldre lagerlokal till en modern produktionslokal som möter deras behov. Att arbeta i nära samarbete med hyresgästen är viktigt för oss, säger Jan Salmelin, affärsenhetschef Stockholm Syd Logistik på Corem.

– Våra nya lokaler hjälper oss att expandera och fortsätta tillverka hår- och hudvårdsprodukter med stort fokus på design, miljö och kvalitet. Vi kan nu behålla våra små produktioner men samtidigt kunna producera till stora kunder med kontinuitet och absolut punktlighet, kommenterar Oscar Branelius, produktionschef på Unique Cosmetics.