Aditro Logistics vd lämnar sina uppdrag

Logistikföretaget Aditro Logistics vd, Johannes Gussander, lämnar sina uppdrag. För att säkerställa en smidig övergång kommer han fortsätta som vd till slutet av augusti och därefter agera rådgivare till 31 oktober. Processen att hitta en ny vd har inletts.

Johannes Gussander började på logistikföretaget 2015 och har sedan 2017 varit vd. I april 2020 förvärvades företaget av Posti Group, där han också är medlem i ledningsgruppen.

– Jag har haft sju fina år på Aditro Logistics, inklusive det senaste året på Posti Group. Jag lämnar ett fantastiskt team men för mig personligen är det dags att gå vidare. Under dessa år har vi utvecklat företaget till att bli en stark logistikaktör, och jag vet att resan kommer att fortsätta. Jag vill verkligen tacka alla medarbetare och kunder för dessa år, kommenterar Johannes Gussander.

Per Zandrén, operativ chef för logistikföretaget sedan 2020, kommer agera tillförordnad vd från och med den 1 september medan rekryteringen av en ny vd pågår. Han har över 15 års erfarenhet inom ledarskap och logistik.

– Aditro Logistics, och våra kunder, är mycket väl positionerat för framtiden och mitt mål kommer att vara att genomföra vår strategi och fortsätta den spännande resa som vi tillsammans redan har startat, kommenterar Per Zandrén.