Ahlsell tecknar nytt rikstäckande avtal med Skanska

Ahlsell får fortsatt förtroende att ansvara för den dagliga försörjningen av material till samtliga Skanskas leveransadresser i Sverige.

Skanska är en av Ahlsells största kunder sedan det första avtalet tecknades 2004. Det nu förlängda avtalet gäller järnhandelsvaror, betongkomplement, verktyg och maskiner samt elgrossistmateriel.

– Avtalet är ett kvitto på vårt långa och framgångsrika samarbete med Skanska. Vi kommer nu att arbeta vidare med att på ett effektivt sätt försörja Skanskas många arbetsplatser i Sverige med ett brett utbud av produkter och tjänster, kommenterar Miael Arvered, divisionschef Bygg på Ahlsell.

– Det känns positivt att vi kommit överens om ett nytt avtal med Ahlsell som med sin sortimentsbredd, logistik och leveranssäkerhet har visat sig kunna försörja våra projekt på ett kostnadseffektivt sätt. Dessutom har vi tillsammans med Ahlsell identifierat ett antal utvecklingsprojekt inom hållbarhet och klimatpåverkan där vi tillsammans kan göra skillnad, kommenterar Emma Uhde Jönsson, kategoriansvarig Skanska Inköp.