Ahlsells utbyggda lager möjliggör plåthandel

Ahlsell utökar sitt sortiment för att bli en heltäckande leverantör till plåtslagare i hela Sverige. Centrallagret i Hallsberg har byggts ut för att göra all plåt tillgänglig för leverans ut i landet.

Idag, 1 februari, öppnar Ahlsell dörrarna till sitt nya plåtsortiment i webbutiken. Centrallagret i Hallsberg har byggts ut för att göra plats för det utökade sortimentet och säkra att all plåt finns på plats för leverans.

– Vi använder vår webbhandel och logistiklösning för att kunna erbjuda ett komplett sortiment med smidiga och precisa leveranser. Som kund ska du kunna beställa på eftermiddagen och ha dina varor på plats dagen efter, i hela landet, kommenterar Jesper Svedberg, divisionschef Klimat Ahlsell.

Ahlsell samarbetar med leverantören Plannja för att kunna erbjuda ett heltäckande sortiment och säkra att det kunden behöver alltid finns på lager.

– Vi ser fram emot att fördjupa samarbetet med leverantören Plannja för att tillsammans kunna förse alla våra kunder med ett ännu bredare erbjudande. Satsningen på plåt ligger helt i linje med vår strategi att göra våra kunders vardag enklare, kommenterar Claes Seldeby, vd för Ahlsell.