Airmee börjar leverera hela veckan

Airmee fortsätter sin kraftiga tillväxt med nya kunder och utökar därför sina leveransdagar till sju dagar i veckan i alla städer.

Airmee fortsätter att knyta till sig nya e-handlare som eftersträvar snabbare, smidigare och miljövänliga leveranser. Senaste månaderna har Airmee fortsatt sin tillväxt och expansion i nya städer tillsammans med nya kunder som bland annat e-handelsgiganten Amazon, Stadium, Åhléns, och en rad strategiska kunder.

Bolaget har kontinuerligt adderat nya tjänster till sin produktportfölj och erbjuder sedan nyligen även leveranser av kylda varor genom sin tjänst Airmee Fresh. Tack vare den kraftiga tillväxten utökar nu Airmee kraftigt tillgängligheten till sina hemleveranser genom att leverera hem sju dagar i veckan till över 60 procent av Sveriges hushåll.

– Leveransmarknaden idag är helt annan än när vi klev in på marknaden 2018, mycket på grund av den utveckling som vi drivit med ökad bekvämlighet, transparens och emissionsfria leveranser, kommenterar Airmees VD Julian Lee.

– Nu tar vi ytterligare ett steg i att utveckla vårt eget tjänsteerbjudande och konsumenternas förväntningar på last mile genom att leverera sju dagar per vecka.