Boozt och Dagens Logistik – medskapare till Logistics&Automation i september

Sista september går logistikmässan Logistics & Automation, i regi av Easyfairs, av stapeln på Kistamässan, Stockholm. I branschrådet sitter bland andra Dagens Logistiks Hilda Hultén och Tobias Sjölin, Boozt.

Tobias Sjölin har sedan 2004 arbetat med e-handelssystem med speciellt fokus på logistik och finans. Sedan 2010 arbetar han på Boozt, där han har varit med och byggt upp all den infrastruktur inom system och automatisering som har gjort Boozt till den storspelare de är idag.

– Vi har byggt upp väldigt mycket kunskap själva men har även haft stor hjälp av andra partners. För oss är det viktigt att fortsätta dela kunskap över olika områden och hjälpa till att driva utvecklingen framåt! Därför är det väldigt intressant att få vara med och påverka och bidra i branschrådet” kommenterar Tobias Sjölin, Boozt

Den erfarna logistikjournalisten Hilda Hultén, medskapare till Dagens Logistik och dagenslogistik.se,  är ytterligare en av representanterna i branschrådet. Hilda ser en stor potential i att även Stockholm får en logistikmässa av rang.

– Stockholm behöver en stark mötesplats inom logistik – ett forum där alla logistikintresserade kan samlas och ta del av den snabba utveckling som sker, inte minst på tekniksidan. Logistics & Automation har stor potential att vara den samlande kraften för logistikfrågor nära maktens centrum. Jag vill gärna vara med och bidra till att skapa ett innehåll som känns både nördigt och nytt, och att diskutera med de andra medlemmarna i rådet ger också väldigt mycket inspiration och nya infallsvinklar, som är värdefulla i mitt jobb som logistikjournalist, säger Hilda Hultén, Dagens Logistik.

Logistics & Automation går av stapeln den 30 sep–1 okt på Kistamässan i Stockholm. Dagens Logistik kommer finnas på plats, vi ses där!