Budbee ställer ut paketskåp hos OKQ8

Budbee har ingått ett strategiskt partnerskap med OKQ8 och installerar sina paketboxar på deras upp till 300 stationer runt om i Sverige.

Utrullningen av Budbees paketskåp sker i början av juni på cirka 100 stationer, med målet att samtliga OKQ8:s omkring 300 bemannade stationer över hela landet ska ha skåp inom ett år.

Budbee Box. Foto Budbee.

– Det här samarbetet är ett spännande nästa steg i vår snabba utrullning av Budbee Box. Boxen uppskattas av många konsumenter och vi ser stora fördelar med OKQ8:s breda nätverk som bidrar till att vi kan nå ut till fler människor och platser vi inte tidigare har varit på. Dessutom erbjuder stationernas placeringar goda möjligheter att kombinera upphämtningen av paket med andra ärenden vilket är bra för såväl miljön som vardagspusslet, kommenterar Pontus Håstlund, nordisk General Manager, Budbee, i ett pressmeddelande.

För e-handelskunder innebär samarbetet med OKQ8 stora valmöjligheter att hämta ut sina paket när det passar eftersom stationerna har öppet från tidigt till sent alla dagar i veckan, många av dem dygnet runt.

– Tillsammans med Budbee ökar vi tillgängligheten för kunder och medlemmar att hämta sina paket på ett enkelt och smidigt sätt över hela landet. Att Budbee dessutom kör alla leveranser till skåpen på förnybart bränsle, som kan reducera CO2-utsläppen drastiskt, är ytterligare en bonus för kunderna och klimatet, kommenterar Karin Hellgren, kommunikationschef på OKQ8.

Budbee har verksamhet på fem marknader och levererar varor från e-handlare hem till dörren eller
till Budbee Box.