Castellums spekbygge i Brunna fullt

Castellums senaste spekbygge på 16 000 kvm, på Mätarvägen 45 i Brunna, som stod färdigt i mars, är nu fullt uthyrt.

Den senaste hyresgästen har hyrt 7500 kvm av fastigheten på Mätarvägen 45, men är ännu så länge inte offentliggjord. De andra hyresgästerna är livsmedelsaktören Bodén Lindeberg som hyr ca 5000 kvm och grillproducenten Broil King med ca 3500 kvm.

– Efter 10 år med tillväxt har vi vuxit ur det gamla lagret. Hos Castellum i Brunna fick vi möjlighet att koppla ihop lagret med kontoret vilket är en stor fördel, kommenterar Tobias Minde, vd för Broil King Nordic som tecknat hyresavtal på 5 år.

Broil King Nordic är dotterbolag till kanadensiska Onward Manufactoring Company med varumärket Broil King. De levererar högkvalitativa grillar och tillbehör till återförsäljare i Norden och Estland, samt marknadsför och utbildar kunder kring produkter och grillteknik.

– Vi hälsar Broil King välkomna till vår nybyggda fastighet i Brunna och är glada över att kunna hjälpa dem att expandera sin verksamhet, kommenterar Martin Bjöörn, vd för Castellum Region Stockholm-Norr.

Last mile-läget Brunna är ett modernt och snabbväxande företagsområde i Upplands-Bro kommun med nära anslutning till E18 och E4. Stora välrenommerade bolag som Mekonomen, Bilia, Zalando och Home Furnishing är etablerade i området där Castellum äger drygt 180 000 kvm bebyggd och byggbar mark, fördelat på sex fastigheter.