Circle K utökar samarbete med Instabox

Drivmedelsföretaget Circle K har samarbetat med leveransföretaget Instabox sedan 2020. Nu utökas samarbetet med ytterligare 41 paketskåp på strategiska platser.

Circle K och Instabox inledde ett samarbete redan 2020 för att underlätta kunders uthämtning av paket. Nu utökar företagen samarbetet genom att placera ut ytterligare 41 paketskåp på drivmedelsföretagets stationer, varav flera kommer vara tillgängliga för uthämtning dygnet runt. De nya paketskåpen placeras ut i strategiskt samråd med Instabox, vilket innebär att kapaciteten ökar på många orter och att täckningen förbättras.

– Det utökade samarbetet med Instabox är ett resultat av ett fint kundmottagande och därför är vi glada att kunna ge fler chansen till enkla upphämtningar av sina paket. Vi hoppas att våra generösa öppettider och att vi sätter ut skåp i områden som tidigare varit utan kommer att underlätta mycket för våra kunder, kommenterar Daniel Winter, Specialist Koncept och format på Circle K.

Instabox, som nyligen köpte in 50 eltransportbilar, levererar idag paket till drygt 2 000 smarta paketskåp i hela landet. De finns idag även i Danmark, Norge och Nederländerna.

– För Instabox är det viktigt att vi har våra skåp utplacerade på ställen som utgör en naturlig del av människors vardag. Att hämta ut sina paket ska vara smidigt och enkelt, ur den aspekten är Circle K en perfekt partner för oss och vi ser fram emot att bredda deras serviceerbjudande med våra skåp, kommenterar Armen Jazic, nordisk försäljningschef på Instabox.