Colliers landar exklusivt uthyrningsuppdrag i Landskrona hamn

Fastighetsrådgivaren Colliers har fått i uppdrag av fastighetsägaren Niam att arbeta med uthyrningen av 70 000 kvm lokal- och uppställningsytor på Varvsudden i Landskrona hamn.

Varvsudden består av en blandning av industri, lager, kontor och uppställningsytor som kan anpassas efter hyresgästernas behov. Lokalytorna uppgår till 28 000 kvm och läget ger direkt tillgång till hamnen med ett fullt utrustat varv och närhet till motorvägar, flygplatser, järnvägar och framförallt sjöfart.

– Vi är glada över förtroendet vi fått från Niam och ser fram emot att arbeta med uppdraget i Landskrona. Det strategiska läget, tillsammans med möjligheten att erbjuda flexibla industri- och kontorsytor ser vi en stor efterfrågan på, kommenterar Marie Meyer, Head of Leasing Colliers.

De vakanta ytorna kan anpassas efter hyresgästens behov och är tillgängliga för omgående inflytt.

— Med sin strategiska placering och möjligheten att anpassas efter hyresgästens behov är Varvsudden en fulländad möjlighet vid behov av både logistik- och industrilokal. Vi har stort förtroende i Colliers och ser fram emot vårt samarbete i detta uthyrningsuppdrag, kommenterar Oscar Hägglund, Asset Manager på Niam.