Croisette igång i Danmark

I mars blev det klart att Malmöbaserade fastighetsrådgivaren Croisette etablerar kontor i Danmark, som andra internationella expansion efter Island under 2020. Nu är kontoret i Köpenhamn officiellt igång, med fastighetsräven Martin Spangdahl-Fafara vid rodret.

Martin Spangdahl-Fafara, som blir förste man på plats vid Köpenhamnskontoret, har bakgrund som head of transactions på STAD Erhverv, Copenhagen.

– Efter en tids sökande är vi oerhört glada att vi kom i kontakt med Martin som visade sig vara den perfekta personen för att etablera Croisette i Danmark. Martin är en person som speglar våra värderingar och tankesätt. Han passar in i vår kultur samtidigt som han delar vårt enorma driv och optimistiska tankar för framtiden, kommenterar Per Svensson, vd och grundare för Croisette Real Estate Partner.

Danmark är den andra i raden bland tilltänkta internationella etableringar. Enligt Croisette är Danmark en modern ekonomi med en stark befolkningstillväxt, en ung och välutbildad befolkning och en hög digitaliseringsgrad, som ligger i framkant när det kommer till byggnadsprojekt och arkitektur.

– Jag är övertygad om att vi kan göra stor skillnad för kunderna på båda sidor om sundet, inte minst genom att bygga en bro mellan de skandinaviska marknaderna med professionell rådgivning och ett ständigt innovativt tillvägagångssätt, kommenterar Martin Spangdahl-Fafara.