Desenio flyttar in hos Aditro i Arlandastad

Desenio flyttar in i Aditro Logistics e-handels- och omni-fokuserade logistikcenter i Arlanda, som stod färdigt 2019.

– För ett internationellt e-handelsbolag i stark tillväxt som Desenio, är en väl fungerande logistik helt avgörande för verksamheten. Efter omfattande utvärdering valde vi Aditro Logistics som långsiktig 3PL-partner då vi har stort förtroende för den lösning som just nu håller på att implementeras och för teamet som utför arbetet, kommenterar Fredrik Palm, vd Desenio.

Desenio, en av Sveriges största och mest lönsamma e-handlare, blir en av de första kunderna att flytta in i Aditro Logistics e-handels- och omni-fokuserade logistikcenter i Arlanda.

– Det är med stolthet vi äntligen kan få meddela att Desenio väljer att flytta in till oss i Arlanda. Detta är för oss en viktig kvalitetsstämpel och ett bevis på att våra investeringar i moderna och smarta logistiklösningarna ger önskat resultat. Desenio är ett väldigt imponerande bolag och vi ser fram emot att bli en partner i deras fortsatta utveckling, kommenterar Johannes Gussander, vd Aditro Logistics

Tidigare har även Cervera flyttat dit – från Aditros TPL-lager i Jönköping.

Desenio säljer posters, ramar och tillbehör på nätet. Bolaget erbjuder ett brett utbud av affischer och tryck som visar de senaste inredningstrenderna.

– Vi har genom en gedigen analys kring flöde, volymfluktuationer, sortiment samt kvalitetskrav hittat en logistiklösning som i våra ögon blir optimal. Efter att provat flera teorier, processer och automationslösningar landade vi i en lösning som bland annat består av lagerhissar från Weland Solutions, kommenterar Mikael Törnqvist, Director Corporate Developement, Aditro Logistics.