Fler kunder till Gordons paketskåp

I december lanserade Gordon upphämtning av matkassar i kylda och frysta paketskåp, i samarbete med Coop. Nu utvecklas tjänsten med ytterligare en kund: Simple Feast. Gordon Deliverys paketskåp finns idag på tre platser i Stockholmsområdet.

I december 2021 lanserade Gordon Delivery tjänsten Gordon Pickup som består av kylda och frysta paketskåp ute på stan dit kunder som e-handlar kan få sin mat levererad. Den första pilotfasen inleddes i samarbete med Coop och nu i pilotfas två breddar Gordon tjänsten vilket innebär att även färdigkomponerade matkassar, så kallade meal kits, kan levereras till de kylda och frysta paketskåpen.

Ali Ghoce. Foto Gordon.

– Gordon är mitt i en spännande resa och vi tittar hela tiden på hur vi kan skapa ett bättre kunderbjudande och samtidigt växa vår affär. Det känns så kul att vi nu kan erbjuda ett helt nytt leveranssätt som öppnar upp för större flexibilitet, även för de som handlar färdigkomponerade matkassar, kommenterar Ali Ghoce, vd och grundare på Gordon Delivery i ett pressmeddelande.

Simple Feast är den första av Gordons kunder som erbjuder leverans till paketskåpen. Under sommaren kommer Gordons alla matkasse-kunder i Stockholm få tillgång till samma lösning.

– Vi vet att många av våra kunder kämpar med att få ihop livspusslet. Därför känns det både roligt och givet att vi utökar samarbetet med Gordon Delivery för att erbjuda mer flexibla leveranssätt av våra matkassar. Förhoppningsvis bidrar vi med att göra vardagen ännu lite enklare för våra kunder, kommenterar Magnus Møller, Simple Feast.

I december förra året lanserades de första Gordon Pickup-skåpen och idag finns skåpen på tre platser i Stockholm: Skrapan (Södermalm), Telefonplan, Äppelviken (Bromma) och 13 juni öppnar Gordon Pickup i Solna. Efter sommaren öppnar Gordon Pickup upp på ytterligare fyra nya platser. Efter pilotfasen är tanken att skåpen ska rullas ut brett i de nordiska länderna.