Foodora rekryterar ny finanschef

Last mile-aktören Foodora har vuxit mycket på kort tid. För att hantera den fortsatta expansionen har bolaget nu tillsatt Jonathan Hegbrant som ny finanschef. Han har en gedigen bakgrund med finansiella roller på internationella företag.

– Jag är glad att vi har lyckats rekrytera Jonathan. Foodora växer och gör det väldigt fort. För att vi ska kunna hålla samma takt och även öka takten framöver behöver bolaget exceptionella talanger. Jonathan är en sådan och kommer hjälpa till att ta Foodora till nästa nivå, kommenterar Hans Skruvfors, koncernchef för Foodora.

Jonathan Hegbrant återvänder nu till Sverige efter att ha arbetat på Hult International Business School i London, och innan det EF Education First. Han har dessutom haft flera positioner i Nederländerna, Schweiz, Kanada och Argentina.

– Jag tvekade inte ett ögonblick på att lämna Storbritannien för Foodora. Det känns roligt att vara på hemmaplan igen och på ett företag som inte har några begränsningar att växa. Foodora är ett starkt bolag som redan har och som inom kort kommer stöpa om flera branscher. Den resan vill jag vara med på, kommenterar Jonathan Hegbrant, ny finanschef på Foodora.

Jonathan Hegbrant tillträdde sin tjänst den 1 juni.