Första hyresgästen klar för Castellums nya Brunnafastighet

Livsmedelsföretaget Bodén & Lindeberg är första hyresgästen på plats i Castellums nybyggda logistikfastighet Örnäs 1:17 i Upplands-Bro, Brunna.

Familjeägda livsmedelsföretaget Bodén & Lindeberg grundades 1862 och importerar kryddor, torkad frukt och nötter från hela världen.

Nu expanderar nu sin verksamhet och hyr är ca 4 900 kvadratmeter av den totala uthyrningsbara ytan om 15 760 kvadratmeter och hyresavtalet löper i 10 år.

– Vi på Castellum hälsar vår första hyresgäst Bodén & Lindeberg välkomna till vår nybyggda fastighet på Mätarvägen 45 i Brunna och vi är glada över att ha kunnat hjälpa dem att hitta lokaler som uppfyller deras behov och önskemål.  Detta är den första av fem möjliga byggnader som nu färdigställts och vi ser fram emot att fortsätta utveckla området, kommenterar Martin Bjöörn, vd för Castellum Region Stockholm-Norr.

I Brunna finns sedan tidigare bland annat aktörer som Zalando, Systembolaget, Bythjul och Svenskt kosttillskott. Fastighetens läge nära Stockholm, intill E18, ger snabba distributionsvägar till hela Mälardalen och vidare ut i landet.

Kunderna är den nordiska livsmedelsindustrin, bagerier och grossister. Bodén & Lindeberg omsätter drygt 300 miljoner kronor och har ca 30 anställda.