Han leder Dachsers nya Örebro-kontor

Dachser Sweden utökar sin närvaro i mellersta Sverige genom ett nytt säljkontor i Örebro. Stefan Sahlin tillträdde under sommaren som försäljningschef för kontoret.

Planerna på att öppna ett nytt säljkontor i Örebro presenterades i början av året. Målet med satsningen är att stärka organisationen och tillväxten på den svenska marknaden. Stefan Sahlin tillträdde som försäljningschef den 15 augusti i år.

– Vi är väldigt glada över att Stefan nu är en del av vårt team, med hans driv och goda kännedom kring området är jag övertygad om att han kommer vara en stor tillgång både för Dachser och våra kunder. Här i området finns en stor potential med många företag och verksamheter som växer, vårt mål är att synas lokalt för att fler ska få upp ögonen för Dachsers globala nätverk, kommenterar Thomas Wennborg, Branch Manager Stockholm och ansvarig för säljkontoret i Örebro.

Det nya säljkontoret ligger i företags- och industriområdet Aspholmen i södra Örebro. Nästa steg i processen är att utveckla ett lokalt kundservicecenter som väntas öppna upp under 2023.