Hans Skruvfors fattar rodret för Foodora i Norden

Handelsplatsen foodoras ägare Delivery Hero har utsett Hans Skruvfors till ledare för hela foodora. Foodora Sverige har under Hans Skruvfors ledning accelererat kraftigt, ett ledarskap som nu även ska stötta bolaget i Norge och Finland.

Foodora befinner sig i en omtumlande tid, där både nya innovationer och möjligheter omsatts i handling i ett snabbt tempo. Bland annat i satsningen på darkstores, med målet att göra snabba hemleveranser av mat i Stockholms innerstad. De tillhandahåller också lagerplats till partners inom retail.

När Covid-19 slog till förra året, slungades bolaget fram två år i tiden vilket innebar såväl utmaningar som möjligheter.

Min högsta ambition är att stärka de fysiska butikerna och restaurangerna i Norden. Människor har idag nya digitala köpmönster och jag är helt övertygad om att det är nu som det digitala och den fysiska butiken gifter sig på riktigt, kommenterar Hans Skruvfors, koncern-vd foodora.

Hans Skruvfors har tillträtt sin nya tjänst och kommer att vara stationerad i Stockholm. Arbetet med att leta efter en ny vd för foodora Sverige har påbörjats.