Hon blir ny logistikutvecklingschef på Gordon

Clara Vila Larsson har har lång bakgrund inom logistikutveckling i modeindustrin, bl a från Zaras ägarkoncern Inditex och senast från Na-kd. Nu kliver hon på som logistikutvecklingschef i last mile-bolaget Gordon.

Gordon har rekryterat Clara Vila Larsson som Logistics Development Manager för att leda utvecklingen av temperaturkontrollerade leveransflöden.

Clara Vila Larsson har tidigare varit arkitekt bakom globala leveransflöden för modekoncernen Inditex och kommer närmast från Na-kd, där hon haft rollen som Head of sales and commercial planning.

– Vi är mycket glada att välkomna Clara till Gordon-teamet. Hennes vassa kompetens inom logistikutveckling och starka kundfokus gör henne till en perfekt match för Gordon när vi fortsätter att utveckla och optimera vår verksamhet, kommenterar Ali Ghoce, vd på Gordon.

I sin nya roll kommer hon att leda Gordons Logistics Development Team.

– Att jobba med last mile som en integrerad upplevelse är väldigt viktigt för mig, därför var Gordon ett lätt val. Här ses last mile som en del av köpprocessen och det vill jag bygga vidare på. Jag ser fram emot att utveckla lösningar för branschens nöjdaste kunder, nöjdaste förare och nöjdaste slutkunder, kommenterar Clara Vila Larsson.

Gordon grundades 2015 och har idag verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland, samt en SaaS-plattform med kunder på den europeiska marknaden. Bland kunderna finns dagligvaruhandlare, mealkitföretag, livsmedelsproducenter och apotek.