Iboxen rekryterar chef för produkt- och tjänsteutveckling

Paketinfrastrukturbolaget Iboxen, som vill bygga ett rikstäckande och leverantörsoberoende leveransboxnätverk, rekryterar Måns Ljungmark som chef för produkt- och tjänsteutveckling.

Iboxens nätverk av leveransboxar växer vidare och en majoritet av Sveriges logistikbolag har anslutit sig till deras infrastruktur. För att säkerställa kundupplevelsen och skapa mervärde för alla aktörer i det logistiska ekosystemet har företaget nu anställt Måns Ljungmark som chef för produkt- och tjänsteutveckling.

– Med Måns Ljungmark har vi ännu en nyckelrekrytering på plats. Måns kommer arbeta tätt ihop med Iboxens samarbetspartners och med affärsutvecklingen i bolaget, kommenterar Anders Holm, CCO och grundare av Iboxen.

Måns har erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling. Han har bland annat arbetat inom Scania kommer närmast från rollen som Head of Peace of Mind på Electrolux, med ansvar för produkter och lösningar till konsument på eftermarknaden.

– Jag ser en enorm potential i den rikstäckande infrastruktur som Iboxen bygger ut. Det känns riktigt kul och utmanande att få vara med på denna resa. med våra leveransboxar kan vi förutom e-handelsleveranser och returer skapa fler flexibla lösningar som underlättar vardagen för såväl privatpersoner som företag, kommenterar Måns Ljungmark.