Incorp förlägger e-handelslager hos TB-gruppen i Alingsås

TPL-aren Incorp hyr in sig i TB-gruppens 30 000 kvm stora fastighet i Alingsås, för lagerverksamhet framförallt riktad mot e-handlare. “Det skulle vara kul att få vara med och sätta Alingsås på e-handelskartan” säger Anders Zandén, vd på Incorp Väst, i ett pressmeddelande.

Den knappt 30 000 kvm stora industrifastigheten Bomullen 1 i Alingsås, ägs av TB-gruppen, och har utvecklats till att idag inrymma lokaler anpassade för aktivitet- och friskvård, logistik, lager och kontor. Fastighetens centrala läge intill E20 mitt i Alingsås gör den lättillgänglig och därmed lämplig för såväl den lokala som den regionala marknaden.

Nu har TB-Gruppen har tecknat hyresavtal med Incorp Väst AB som startar upp sitt nya e-handelslager i centrala Alingsås.
– Incorp är ett spännande företag med en affärsidé som vi tror mycket på. Vi är glada att de valt att samarbeta med oss och vi ser fram emot den fortsatta expansionsresan tillsammans, kommenterar Albin Hallberg, fastighetsförvaltare på TB-Gruppen.

Anders Zandén till vänster i bild tillsammans med kollegor på Incorp Väst AB. Foto Incorp.

Incorp Väst AB bedriver sedan 2007 lagerhantering i form av tredjepartslogistik, bemanningspersonal för lager samt totalentreprenad för lager och logistik. Målgruppen är alla företag som har någon typ av gods såsom produktion-, grossist- och e-handelsföretag.

Företaget etablerade sig i Bomullen under hösten 2020 och nu utökar man lokalerna för att kunna ta emot allt fler kunder just inom e-handel segmentet.

– Vi ser en stor tillväxt inom e-handel. I våra nya lokaler på Bomullen kommer vi kunna sköta allt från utskick, returer, administration, kundtjänst m.m. för våra många e-handelsbutiker. Det skulle vara kul att få vara med och sätta Alingsås på e-handelskartan kommenterar Anders Zandén, vd på Incorp Väst.

Under april tillträder Incorp sina nya lager- och logistiklokaler och till sommaren är även kontorslokalerna klara att tas i bruk.