Johan Franzén och Annie Nyblom nya i Catenas ledning

Catena rekryterar tillbaka logistikprofilen Johan Franzén, som efter två år på Platzer blir ny affärs- och fastighetschef i Catena, med plats i ledningsgruppen. Även bolagets marknads- och kommunikationschef Annie Nyblom tar nu plats i ledningsgruppen.

Johan Franzén kommer närmast från en roll som affärsområdeschef för industri och logistik på fastighetsbolaget Platzer där han har arbetat sedan 2020. Innan dess har han en lång och gedigen bakgrund inom logistik och fastigheter, bland annat har han varit chef för regionerna Göteborg och Jönköping på Catena.

– Johan har just den bakgrund och de kvalifikationer som vi har sökt efter för att driva vår affär och förvaltningsorganisation vidare i riktning mot en ambitiös målbild. Därutöver vet vi att han är en mycket stor tillgång som ledare och kollega och ser fram emot att välkomna honom åter i organisationen, säger Catenas vd Jörgen Eriksson.

Annie Nyblom har varit anställd i Catena sedan 2018 och är idag kommunikations- och marknadschef med ett ansvar som även omfattar IR-frågor. Annie har en bred bakgrund inom kommunikation och marknadsföring från bland annat bolag som Helsingborgshem och Studentlitteratur.

– Jag är glad att Annie, med sitt oerhörda engagemang och sin kompetens, vill fortsätta att driva det viktiga arbetet med att stärka och utveckla Catenas varumärke i en mer övergripande roll, kommenterar Jörgen Eriksson vidare.

– Med denna förändring känns Catenas ledningsgrupp komplett. Tillskottet av Annie och Johan bidrar till en dynamik i ledningen som kommer att vara värdefull för Catenas fortsatta utveckling.

Ledningsförändringarna verkställs i augusti 2022. Catenas ledningsgrupp kommer då att bestå av följande personer och befattningar: VD Jörgen Eriksson, vVD/CFO Sofie Bennsten, Marknads- och Kommunikationschef Annie Nyblom, Finanschef David Silvesjö, Affärs- och Fastighetschef Johan Franzén och ESG-chef Malin Nissen.