Kärcher till Aditro Logistics

Kärcher, som tillverkar maskiner för rengöring, har tecknat ett flerårigt logistikavtal med Aditro Logistics avseende företagets nordiska logistik.

Kärcher kommer att centralisera sin nordiska logistik till Aditro Logistics lager i Borås.

– Det är med stolthet vi kan meddela att Kärcher väljer att utöka sitt långa samarbete med oss i Borås. Detta är för oss en viktig kvalitetsstämpel och ett bevis på att våra investeringar i moderna och smarta logistiklösningarna ger önskat resultat. Kärcher är ett imponerande bolag och vi ser fram emot att vara en viktig del i deras fortsatta expansion på den nordiska marknaden, kommenterar Johannes Gussander, vd Aditro Logistics.

Kärchers lastbilstvätt. Foto Kärcher.

– För ett internationellt producerande bolag som Kärcher är det oerhört viktigt att vår logistiklösning håller högsta klass och att kunderna känner att den motsvarar produkternas kvalitetsmål. På en hårt utsatt konkurrensmarknad finns inga utrymmen för misstag i något led. Det är därför mycket glädjande för oss att vi tecknat detta utökade samarbetsavtal med Aditro Logistics och vi ser verkligen fram emot ett fortsatt utvecklande samarbete, kommenterar Özgür Ata, Director for Supply Chain Projects & Academy på Kärcher i Tyskland.